• HEIST

  Heist is een producer, zanger en rapper uit Dordrecht.

  De twee clips bij zijn singles heeft hij tevens zelf geregisseerd en gemonteerd. Zijn onlangs gereleasde EP ‘Jou’ gaat over vier verschillende vrouwen die Heist geïnspireerd hebben. Elk hebben ze een ander verhaal, maar allen gaan ze over ‘Jou’ . Zijn muziek wordt gekenmerkt door deze autobiografische manier van schrijven. Zijn sound is progressief, maar wel toegankelijk. Heist zijn volgende project zal volledig door hem geproduceerd worden en de volgende stap zijn in het neerzetten van zijn eigenzinnige soundscapes en visuals.

   

  De EP ‘Jou’ wordt gereleased via het nieuwe label Craftgeist en is nu beschikbaar via alle streamingsplatforms en te koop via iTunes.

  DONSON

  Donson is een rasechte entertainer, iemand die op natuurlijke wijze altijd het publiek weet te vermaken.

  Dit komt naar voren in zijn werk als host, MC bij populaire clubavonden en als artiest. Momenteel focust Donson zich op zijn carrière als MC waarbij hij inmiddels grote clubs als IKON in Antwerpen en Hardersplaza op zijn CV heeft staan. In het verlengde van zijn MC carrière brengt Donson ook muziek uit. Zijn clubvriendelijke bangers maken het moeilijk om stil te blijven zitten. Zijn eerste single ‘Mona Lisa’, in samenwerking met Heist en producer Dayle is nu te beluisteren via alle streamingplatforms en te zien op zijn Youtube kanaal!

  Add paragraph text here.

  DAYLE

  Dayle is een producer, songwriter en topliner.

  Meer info volgt.

  ZENITH

  Zenith is een D.O.P., regisseur en video/fotografie assistent

  Meer info volgt.